Afscheid nemen van oude locatie Albert Schweitzer ziekenhuis in SliedrechtAfscheid nemen van ziekenhuis locatie SLIEDRECHT – Op zaterdag 13 juli 2019 kon iedereen die zich betrokkenheid voelde bij het Albert Schweitzer ziekenhuis aan de Wilhelminastraat in Sliedrecht, voor de laatste keer binnen een kijkje nemen. Bezoekers werden ontvangen met een drankje en konden een rondgang door het pand maken en het was mogelijk een persoonlijke boodschap op een muur achter te laten. Om 15.00 uur deed burgemeester Bram van Hemmen, samen met enkele oudgedienden, de deur symbolisch op slot, door een boek met persoonlijke boodschappen in een verhuisdoos te doen. Verhuizing en afspraken Wegens de verhuizing naar het nieuwe pand, is het ziekenhuis in Sliedrecht gesloten in de week van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juli 2019. Voor die periode zijn er voor patiënten geen afspraken gepland. Het ziekenhuis hoopt dat de hinder tot een minimum beperkt blijft, maar vragen patiënten wel om in die week een alternatief te kiezen voor bloedprikken en voor röntgenfoto’s zonder afspraak. Voor röntgenonderzoeken zonder afspraak zijn patiënten in die week welkom op de ziekenhuislocatie Dordwijk of Zwijndrecht. De openingstijden zijn daar van 08.15 – 16.45 uur. Er is één afdeling die vanuit de Wilhelminastraat niet meegaat naar het Stationspark en dat is het Pijnbehandelcentrum. Zij die een afspraak hebben kunnen vanaf maandag 15 juli 2019 terecht in het nieuwe onderkomen op de ziekenhuislocatie Zwijndrecht, balie 42. Bloedprikken en nieuw ziekenhuis Voor bloedprikken creëert Result Laboratorium in de verhuisperiode een extra mogelijkheid pal naast het gesloten ziekenhuis. Patiënten kunnen van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juli 2019 tussen 08.00 en 16.00 uur terecht in Waerthove, Kerkbuurt 200. Maandag 22 juli 2019 gaat de binnen het ziekenhuis gevestigde prikpost van Result Laboratorium volgens normaal rooster van start samen met de rest van ziekenhuis in het Stationspark.Als extra service aan de inwoners van het centrum van Sliedrecht blijft de

SLIEDRECHT – Op zaterdag 13 juli 2019 kon iedereen die zich betrokkenheid voelde bij het Albert Schweitzer ziekenhuis aan de Wilhelminastraat in Sliedrecht, voor de laatste keer binnen een kijkje nemen.
Bezoekers werden ontvangen met een drankje en konden een rondgang door het pand maken en het was mogelijk een persoonlijke boodschap op een muur achter te laten.
Om 15.00 uur deed burgemeester Bram van Hemmen, samen met enkele oudgedienden, de deur symbolisch op slot, door een boek met persoonlijke boodschappen in een verhuisdoos te doen.

Verhuizing en afspraken
Wegens de verhuizing naar het nieuwe pand, is het ziekenhuis in Sliedrecht gesloten in de week van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juli 2019.
Voor die periode zijn er voor patiënten geen afspraken gepland. Het ziekenhuis hoopt dat de hinder tot een minimum beperkt blijft, maar vragen patiënten wel om in die week een alternatief te kiezen voor bloedprikken en voor röntgenfoto’s zonder afspraak.
Voor röntgenonderzoeken zonder afspraak zijn patiënten in die week welkom op de ziekenhuislocatie Dordwijk of Zwijndrecht. De openingstijden zijn daar van 08.15 – 16.45 uur.
Er is één afdeling die vanuit de Wilhelminastraat niet meegaat naar het Stationspark en dat is het Pijnbehandelcentrum. Zij die een afspraak hebben kunnen vanaf maandag 15 juli 2019 terecht in het nieuwe onderkomen op de ziekenhuislocatie Zwijndrecht, balie 42.

Bloedprikken en nieuw ziekenhuis
Voor bloedprikken creëert Result Laboratorium in de verhuisperiode een extra mogelijkheid pal naast het gesloten ziekenhuis. Patiënten kunnen van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juli 2019 tussen 08.00 en 16.00 uur terecht in Waerthove, Kerkbuurt 200. Maandag 22 juli 2019 gaat de binnen het ziekenhuis gevestigde prikpost van Result Laboratorium volgens normaal rooster van start samen met de rest van ziekenhuis in het Stationspark.Als extra service aan de inwoners van het centrum van Sliedrecht blijft de prikpost in verpleeghuis Waerthove ook daarná gehandhaafd.Prikken kan daar vanaf maandag 22 juli 2019 op werkdagen tussen 08.00 en 9.00 uur.
Nieuwe naam
De nieuwe eigenaar van het gebouw, Crossing Borders Development, zoekt intussen nog naar een geschikte en mooie naam voor het woningbouwproject dat op de plaats van het oude ziekenhuis verrijst.
Wie hiervoor ideeën heeft die goed aansluiten op de historie of de omgeving, kan deze e-mailen aan de projectontwikkelaar: info@cb-development.nl