Nationaal Schoolontbijt op het stadskantoor in Dordrecht.DORDRECHT - Op dinsdag 5 november 2019 werden 12 leerlingen van groep 7/8 van De Ammanschool om negen uur door het college van burgemeester en wethouders ontvangen in het stadskantoor voor het Nationaal schoolontbijt. Net als de afgelopen jaren doet het college van burgemeester en wethouders ook dit jaar mee met het Nationaal Schoolontbijt. kinderen uit het hele land doen gezond mee met het nationale schoolontbijt. Ze leren deze week alles over de beste start van de dag. De gebruikelijke donaties van de deelnemende gemeenten gaan dit jaar naar stichting het vergeten kind. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op dinsdag 5 november 2019 werden 12 leerlingen van groep 7/8 van De Ammanschool om negen uur door het college van burgemeester en wethouders en de kinderburgemeester van Dordrecht ontvangen in het stadskantoor voor het Nationaal schoolontbijt.
Net als de afgelopen jaren doet het college van burgemeester en wethouders ook dit jaar mee met het Nationaal Schoolontbijt.
kinderen uit het hele land doen gezond mee met het nationale schoolontbijt.
Ze leren deze week alles over de beste start van de dag.
De gebruikelijke donaties van de deelnemende gemeenten gaan dit jaar naar stichting het vergeten kind.