Landelijke Open Imkerdag ook in SliedrechtLandelijke Open Imkerdag ook in Sliedrecht SLIEDRECHT – 13 juli 2019 - In het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 juli 2019 openden de Nederlandse imkers op meer dan 200 plaatsen hun bijenstanden voor het publiek tijdens de Landelijke Open Imkerijdag. In Sliedrecht vertelde onder andere imker Raymond Coenraats van Imkerij van de Baanhoek aan Baanhoek 435 aan de bezoekers over het fascinerende leven van de honingbij, solitaire bijen, hommels en wespen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

SLIEDRECHT – 13 juli 2019 – In het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 juli 2019 openden de Nederlandse imkers op meer dan 200 plaatsen hun bijenstanden voor het publiek tijdens de Landelijke Open Imkerijdag.
In Sliedrecht vertelde onder andere imker Raymond Coenraats van Imkerij van de Baanhoek aan Baanhoek 435 aan de bezoekers  over het fascinerende leven van de honingbij, solitaire bijen, hommels en wespen.