Ramon van der Griend, Luciën Pelt en Sjoerd Slurink doen examen Zwarte band Krav Maga in Dordrecht.DORDRECHT - Op donderdagavond 11 juli 2019 werden er bij sportschool RetZef aan de Domela Nieuwenhuisweg in Dordrecht de zware examens van de verdedigingskunst Krav Maga gehouden. Leerlingen Ramon van der Griend, Luciën Pelt en Sjoerd Slurink gingen als eerste op in Nederland voor de zwarte band Krav Maga wat volgens de sportschooleigenaar heel uniek is. Er werd bij het examen gevochten met zwaarden, stokken, messen,en pistolen. Ook moesten de examenkandidaten de Circle of Fear door staan waar een grote groep leerlingen de examenkandidaten aanval met alle vormen van geweld. Krav Maga is hebreeuws voor contactgevecht. Krav Maga is het officiële zelfverdedigingssysteem van de IDF (Israeli Defence Force). Krav Maga is een uiterst effectief zelfverdedigingssysteem, tot voor kort een geheim systeem, slechts bekend bij de veiligheidsagenten van drie Israëlische inlichtingendiensten (Mossad, Shabak, Aman) en leden van Elite eenheden binnen het Israëlische leger. Krav Maga technieken zijn effectief en eenvoudig aan te leren en kunnen onder extreme stress-situaties worden toegepast. Meer informatie : http://www.kravmaga-vlc.nl Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op donderdagavond 11 juli 2019 werden er bij sportschool RetZef aan de Domela Nieuwenhuisweg in Dordrecht de zware examens van de verdedigingskunst Krav Maga gehouden.
Leerlingen Ramon van der Griend, Luciën Pelt en Sjoerd Slurink gingen als eerste op in Nederland voor de zwarte band Krav Maga wat volgens de sportschooleigenaar heel uniek is.

Er werd bij het examen gevochten met zwaarden, stokken, messen,en pistolen.
Ook moesten de examenkandidaten de Circle of Fear door staan waar een grote groep leerlingen de examenkandidaten aanval met alle vormen van geweld.

Krav Maga is hebreeuws voor contactgevecht. Krav Maga is het officiële zelfverdedigingssysteem van de IDF (Israeli Defence Force).
Krav Maga is een uiterst effectief zelfverdedigingssysteem, tot voor kort een geheim systeem, slechts bekend bij de veiligheidsagenten van drie Israëlische inlichtingendiensten (Mossad, Shabak, Aman) en leden van Elite eenheden binnen het Israëlische leger.

Krav Maga technieken zijn effectief en eenvoudig aan te leren en kunnen onder extreme stress-situaties worden toegepast.

Meer informatie :        https://retzef.com/