Wethouder Rinette Reynvaan helpt mee met de landelijke opschoondagen in wijk de Staart in Dordrecht. + VideoDORDRECHT - Op zaterdag 24 maart 2018 kwam Wethouder Rinette Reynvaan helpen in de wijk staart in Dordrecht tijdens de start van de landelijke opschoondag die vandaag zijn begonnen. Bewoners zijn samen met de wethouder Reynvaan de wijk in gegaan om het zwerfafval opruimen. Na afloop van de schoonmaakactie ging de wethouder met de bewoners in gesprek over het rondslingerende afval in hun wijk. Samen zorgde zij er vandaag voor dat de stad een stukje schoner werd. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 24 maart 2018 kwam Wethouder Rinette Reynvaan helpen in de wijk staart in Dordrecht tijdens de start van de landelijke opschoondag die vandaag zijn begonnen.
Bewoners zijn samen met de wethouder Reynvaan de wijk in gegaan om het zwerfafval opruimen.
Na afloop van de schoonmaakactie ging de wethouder met de bewoners in gesprek over het rondslingerende afval in hun wijk.
Samen zorgde zij er vandaag voor dat de wijk een stukje schoner werd.