Uitreiking jubileumuitgave DKIB magazine aan burgemeester KolffDORDRECHT – Op woensdag 11 april 2018 nam burgemeester Wouter Kolff de vijfde editie van het magazine Dordse Kil in Business (DKIB) in ontvangst uit handen van uitgever Joyce Lipman op het terrein van Crayestein Golf aan de Baanhoekweg in Dordrecht. Het blad met het thema ‘trotse ondernemer’ viert met de verschijning van het nieuwe glossy business-to-business magazine haar vijfde jubileum. De glossy telt ruim 115 pagina’s. In het magazine schrijft burgemeester Kolff over samenwerking tussen overheid en ondernemers in het kader van het plan dat de gemeente Dordrecht momenteel uitrolt op het gebied van woningbouw, economie en verbetering van het onderwijs. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdag 11 april 2018 nam burgemeester Wouter Kolff de vijfde editie van het magazine Dordse Kil in Business (DKIB) in ontvangst uit handen van uitgever Joyce Lipman op het terrein van Crayestein Golf aan de Baanhoekweg in Dordrecht.
Het blad met het thema ‘trotse ondernemer’ viert met de verschijning van het nieuwe glossy business-to-business magazine haar vijfde jubileum.
De glossy telt ruim 115 pagina’s.
In het magazine schrijft burgemeester Kolff over samenwerking tussen overheid en ondernemers in het kader van het plan dat de gemeente Dordrecht momenteel uitrolt op het gebied van woningbouw, economie en verbetering van het onderwijs.