DrechtstedenvandaagZWIJNDRECHT – Op 11 april 2018 bracht locoburgemeester Robert Kreukniet een felicitatiebezoek aan het echtpaar Baan-Krielaart aan het Mackaypad in Zwijndrecht voor hun 60-jarig huwelijk. De locoburgemeester bracht de felicitaties mede namens het gemeentebestuur. Na de overhandiging van een mooie bos bloemen en de felicitaties vertelde het echtpaar, omringd door kinderen en kleinkind, over hun leven. Meneer Baan vertelde dat hij wel 40 jaar met tussenpozen ouderling was geweest in de Gereformeerde kerk in Zwijndrecht en nog steeds sinds tientallen jaren zing in een koor, dat regelmatig optreedt voor onder andere bewoners van de Swinhove Groep. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op 11 april 2018 bracht locoburgemeester Robert Kreukniet een felicitatiebezoek aan het echtpaar Baan-Krielaart aan het Mackaypad in Zwijndrecht voor hun 60-jarig huwelijk.
De locoburgemeester bracht de felicitaties mede namens het gemeentebestuur.
Na de overhandiging van een mooie bos bloemen en de felicitaties vertelde het echtpaar, omringd door kinderen en kleinkind, over hun leven.
Meneer Baan vertelde dat hij wel 40 jaar met tussenpozen ouderling was geweest in de Gereformeerde kerk in Zwijndrecht en nog steeds sinds tientallen jaren zing in een koor, dat regelmatig optreedt voor onder andere bewoners van de Swinhove Groep.