Wethouder geeft startsein fietsexamen OSB Roald DahlSLIEDRECHT – Op donderdagochtend 12 april 2018 gaf wethouder Aldrik Dijkstra bij de sportvelden aan de Thorbeckelaan het startsein voor het fietsexamen voor leerlingen van de OBS Roald Dahl. Om de leerlingen aan te moedigen fietste de wethouder tot aan de tweede controlepost aan de Kamerlingh Onneslaan een stukje mee. De gemeente Sliedrecht doet mee aan het regionale praktische verkeerseducatieprogramma van SCHOOL op SEEF, waarbij iedereen een steentje kan bijdragen aan een verkeersveilige regio en 0 verkeersslachtoffers. Het programma is ontwikkeld door het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid (ROV) Zuid-Holland in samenwerking met de regio Drechtsteden en gemeente Sliedrecht. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

Wethouder geeft startsein fietsexamen OSB Roald Dahl
SLIEDRECHT – Op donderdagochtend 12 april 2018 gaf wethouder Aldrik Dijkstra bij de sportvelden aan de Thorbeckelaan het startsein voor het fietsexamen voor leerlingen van de OBS Roald Dahl.
Om de leerlingen aan te moedigen fietste de wethouder tot aan de tweede controlepost aan de Kamerlingh Onneslaan een stukje mee.
De gemeente Sliedrecht doet mee aan het regionale praktische verkeerseducatieprogramma van SCHOOL op SEEF, waarbij iedereen een steentje kan bijdragen aan een verkeersveilige regio en 0 verkeersslachtoffers.
Het programma is ontwikkeld door het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid (ROV) Zuid-Holland in samenwerking met de regio Drechtsteden en gemeente Sliedrecht.