Passion4Kids 2018 op het Zwijndrechtse RaadhuispleinZWIJNDRECHT – Op donderdagavond 28 maart 2018 voerde kinderen van groep 5 tot en met 8 van christelijk kindcentrum De Notenbalk de Passion4Kids voor de eerste keer uit op het Raadhuisplein in Zwijndrecht. De Passion4Kids vertelt het paasverhaal uit de Bijbel over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus Christus. Voor de voorstelling vertrokken de kinderen, hun ouders, betrokkenen en belangstellenden vanaf Het Spektakel in Zwijndrecht met een groot verlicht kruis door de Bethelkerk richting het hoofdpodium op het Raadhuisplein. Net als vorig jaar had burgemeester Dominic Schrijer van de gemeente Zwijndrecht in Passion4Kids de rol van de verteller. Ondanks de regen was het een mooie voorstelling. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op donderdagavond 28 maart 2018 voerde kinderen van groep 5 tot en met 8 van christelijk kindcentrum De Notenbalk de Passion4Kids voor de eerste keer uit op het Raadhuisplein in Zwijndrecht.
De Passion4Kids vertelt het paasverhaal uit de Bijbel over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus Christus.
Voor de voorstelling vertrokken de kinderen, hun ouders, betrokkenen en belangstellenden vanaf Het Spektakel in Zwijndrecht met een groot verlicht kruis door de Bethelkerk richting het hoofdpodium op het Raadhuisplein.
Net als vorig jaar had burgemeester Dominic Schrijer van de gemeente Zwijndrecht in Passion4Kids de rol van de verteller.
Ondanks de regen was het een mooie voorstelling.