Toppie Kids- en Paascross Hooge NesseZWIJNDRECHT - Op zaterdag 31 maart 2018 organiseerde Roparun "team Stichting Sterk Staaltje" samen met de sportcoach Hooge Nesse voor de vijfde keer de Paas- & Canicross. De activiteiten begonnen met eieren zoeken voor de allerkleinsten, waarna wethouder Jacqueline van Dongen het startschot gaf voor de kidsrun. De kinderen konden kiezen uit een afstand van 600 of 900 meter. De route voor de paascross ging ook dit jaar weer over de Hooge Nesse en de Veerplaat. Na de kidsrun ging de cross voor volwassenen van start met 4 tot 8 kilometer. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op zaterdag 31 maart 2018 organiseerde Roparun “team Stichting Sterk Staaltje” samen met de sportcoach Hooge Nesse voor de vijfde keer de Paas- & Canicross.
De activiteiten begonnen met eieren zoeken voor de allerkleinsten, waarna wethouder Jacqueline van Dongen het startschot gaf voor de kidsrun.
De kinderen konden kiezen uit een afstand van 600 of 900 meter.
De route voor de paascross ging ook dit jaar weer over de Hooge Nesse en de Veerplaat.
Na de kidsrun ging de cross voor volwassenen van start met 4 tot 8 kilometer.