Braderie en activiteiten voor het goede doel in Nieuw-Lekkerland.NIEUW-LEKKERLAND - Op zaterdag 13 oktober 2018 was het in Nieuw-Lekkerland bij de Hervormde Gemeente Maranatha aan de Mattenbies een groot feest vol activiteiten en kraampjes met eten en tweedehands goederen. De opbrengst van deze feestelijke braderie is voor het goede doel , voor projecten in Malawi en Gehandicapten dagopvang voor kinderen Casa Luminii in Roemenië. Daarnaast is een deel van de opbrengst bestemd voor de instandhouding van de Hervormde Gemeente Maranatha in Nieuw-Lekkerland Voor de kinderen was er ook genoeg te doen er was een springkussen , een schiettent , een klimmuur en tal van creatieve activiteiten. Het mooie weer maakte het extra feestelijk. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

NIEUW-LEKKERLAND – Op zaterdag 13 oktober 2018 was het in Nieuw-Lekkerland bij de Hervormde Gemeente Maranatha aan de Mattenbies een groot feest vol activiteiten en kraampjes met eten en tweedehands goederen.
De opbrengst van deze feestelijke braderie is voor het goede doel , voor projecten in Malawi en Gehandicapten dagopvang voor kinderen Casa Luminii in Roemenië.
Daarnaast is een deel van de opbrengst bestemd voor de instandhouding van de Hervormde Gemeente Maranatha in Nieuw-Lekkerland
Voor de kinderen was er ook genoeg te doen er was een springkussen , een schiettent , een klimmuur en tal van creatieve activiteiten.
Het mooie weer maakte het extra feestelijk.