Overdracht Veerdienst 3 naar Stichting 'De Binnenvaart'Overdracht Veerdienst 3 naar Stichting 'De Binnenvaart' DORDRECHT - Op woensdagmiddag 4 juli 2018 droeg wethouder Piet Sleeking in aanwezigheid van wethouder Marco Stam en anderen het schip Veerdienst 3 over aan ‘Stichting De Binnenvaart’. De afgelopen 40 jaar beheerde, onderhield en de exploiteerde de Stichting Veerdienst 3 het meer dan 100 jaar oude schip Veerdienst 3. Stichting 'De Binnenvaart' neemt die taken nu over. Door de overdracht blijft het schip in Dordrecht en krijgt een ligplaats in Leefwerf De Biesbosch naast het museumschip René Siegfried. De overdracht vond plaats op het Wantij, langs de Maasstraat in Dordrecht en was een feit, toen Piet Sleeking de gemeente vlag op het schip naar beneden haalde en een nieuwe vlag gehesen werd. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdagmiddag 4 juli 2018 droeg wethouder Piet Sleeking in aanwezigheid van wethouder Marco Stam en anderen het schip Veerdienst 3 over aan ‘Stichting De Binnenvaart’.
De afgelopen 40 jaar beheerde, onderhield en de exploiteerde de Stichting Veerdienst 3 het meer dan 100 jaar oude schip Veerdienst 3.
Stichting ‘De Binnenvaart’ neemt die taken nu over.
Door de overdracht blijft het schip in Dordrecht en krijgt een ligplaats in Leefwerf De Biesbosch naast het museumschip René Siegfried.
De overdracht vond plaats op het Wantij, langs de Maasstraat in Dordrecht en was een feit, toen Piet Sleeking de gemeente vlag op het schip naar beneden haalde en een nieuwe vlag gehesen werd.