Ondertekening contract StadswervenDORDRECHT – Op donderdag 5 juli 2018 tekenden de gemeente Dordrecht en Ontwikkelcombinatie de Werven (OCW) een nieuw contract voor de ontwikkeling van de wijk Stadswerven, waardoor de bouw versneld wordt. Wethouder Piet Sleeking ondertekende namens de gemeente het contract in het gebouw van DordtYart aan de Maasstraat. Wethouder Maarten Burggraaf was ook aanwezig bij de ondertekening. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op donderdag 5 juli 2018 tekenden de gemeente Dordrecht en Ontwikkelcombinatie de Werven (OCW) een nieuw contract voor de ontwikkeling van de wijk Stadswerven, waardoor de bouw versneld wordt.

Wethouder Piet Sleeking ondertekende namens de gemeente het contract in het gebouw van DordtYart aan de Maasstraat. Wethouder Maarten Burggraaf was ook aanwezig bij de ondertekening.