Opening café Americain in StadsbibliotheekOpening café Americain in Stadsbibliotheek DORDRECHT - Op woensdag 20 maart 2019 opende wethouder Peter Heijkoop het nieuwe leescafé Americain in de Stadsbibliotheek aan de Groenmarkt. De exploitatie van het café komt in handen van Den Witten Haen van Stichting Philadelphia. Met de opening wordt de bibliotheek nog meer een ontmoetingsplek, een huiskamer voor de stad. En dat past bij de nieuwe rol van de bibliotheek. Het wordt een plek waar je komt om te lezen, te werken of gewoon om elkaar te ontmoeten. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdag 20 maart 2019 opende wethouder Peter Heijkoop het nieuwe leescafé Americain in de Stadsbibliotheek aan de Groenmarkt.
De exploitatie van het café komt in handen van Den Witten Haen van Stichting Philadelphia. Met de opening wordt de bibliotheek nog meer een ontmoetingsplek, een huiskamer voor de stad.
En dat past bij de nieuwe rol van de bibliotheek.
Het wordt een plek waar je komt om te lezen, te werken of gewoon om elkaar te ontmoeten.