Evacuatie door chloorlek zwembad Hendrik Ido AmbachtEvacuatie door chloorlek zwembad Hendrik Ido Ambacht HENDRIK IDO AMBACHT - Woensdag 20 maart 2019 - Door een lek in de chloortank werd zwembad de Louwert in Hendrik Ido Ambacht geëvacueerd door politie, brandweer en ambulance personeel. Aan iedereen die het zwembad verliet werd door het ambulance personeel gepost of ze problemen hadden met hun luchtwegen. Gelukkig was dit niet het geval. Omdat het chloor in de lekkende chloortank dreigde de grond in te lopen, ledigde de brandweer de eerste nood. Hierna was de brandweer nog geruime tijd bezig het chloor over te pompen naar de noodtank. Naar verwachting konden de zwemlessen van 16.30 uur weer gewoon doorgaan, aldus de Officier van Dienst van de brandweer.Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
HENDRIK IDO AMBACHT – Woensdag 20 maart 2019 – Door een lek in de chloortank werd zwembad de Louwert in Hendrik Ido Ambacht geëvacueerd door politie, brandweer en ambulance personeel.
Aan iedereen die het zwembad verliet werd door het ambulance personeel gepost of ze problemen hadden met hun luchtwegen. Gelukkig was dit niet het geval.
Omdat het chloor in de lekkende chloortank dreigde de grond in te lopen, ledigde de brandweer de eerste nood. Hierna was de brandweer nog geruime tijd bezig het chloor over te pompen naar de noodtank.
Naar verwachting konden de zwemlessen van 16.30 uur weer gewoon doorgaan, aldus de Officier van Dienst van de brandweer.