kiindpicknick in het Weizigtpark in Dordrecht + VideoDORDRECHT - Op zondag 8 april 2018 werd er een Kiindpicknick in het Weizigtpark in Dordrecht gehouden. Waar het doel was om mensen te ontmoeten. Op de kiindpicknick kwamen heel wat gezinnen af die gezellig met hun gezin op de oproep die op Facebook stond af kwamen. Do uit Dordrecht zette de actie #vierjestam challenge van Kiind magazine en ontmoet graag meer mensen in Dordrecht op Facebook,Waar ze veel reacties op kreeg. Het mooie weer en de gezelligheid maakte het tot een groot succes. De speelotheek Pip & Zo zorgde voor het speelgoed voor de aanwezige kinderen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zondag 8 april 2018 werd er een Kiindpicknick in het Weizigtpark in Dordrecht gehouden.
Waar het doel was om mensen te ontmoeten.
Op de kiindpicknick kwamen heel wat gezinnen af die gezellig met hun gezin op de oproep die op Facebook stond af kwamen.
Do in Dordt zette de actie #vierjestam challenge van Kiind magazine en ontmoet graag meer mensen in Dordrecht op Facebook,Waar ze veel reacties op kreeg.
Het mooie weer en de gezelligheid maakte het tot een groot succes.
De speelotheek Pip & Zo zorgde voor het speelgoed voor de aanwezige kinderen.