Lammertjesdag bij Zorgboerderij de Zuidpunt in DordrechtDORDRECHT – Op zaterdag 7 april 2018 was het een drukte van jewelste op Zorgboerderij de Zuidpunt aan de Polder Oudendijk 2a in Dordrecht. Veel kinderen en hun ouders wisten de zorgboerderij te vinden, waar ze de pasgeboren lammetjes konden bewonderen als een van de vele dingen die er te doen waren. Zo konden kinderen zich laten schminken en fotograferen, was er een ritje mogelijk op een boerenkar achter een tractor en op een ezel. Verder waren er varkens, kippen en verschillende andere dieren. Er kon ook patat worden gemaakt en in het openveld werden verspillende boerenspelletjes aangeboden. Bij de diverse kramen op het erf konden bezoekers allerlei dingen kopen, waaronder plantjes en groenten. Het prachtige weer maakte er een feestelijke dag van waardoor de kinderen en volwassen volop genoten. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 7 april 2018 was het een drukte van jewelste op Zorgboerderij de Zuidpunt aan de Polder Oudendijk 2a in Dordrecht.
Veel kinderen en hun ouders wisten de zorgboerderij te vinden, waar ze de pasgeboren lammetjes konden bewonderen als één van de vele dingen die er te doen waren.
Zo konden kinderen zich laten schminken en fotograferen, was er een ritje mogelijk op een boerenkar achter een tractor en op een ezel.
Verder waren er varkens, kippen en verschillende andere dieren.
Er kon ook patat worden gemaakt en in het openveld werden verspillende boerenspelletjes aangeboden.
Bij de diverse kramen op het erf konden bezoekers allerlei dingen kopen, waaronder plantjes en groenten.
Het prachtige weer maakte er een feestelijke dag van waardoor de kinderen en volwassen volop genoten.