Eerste Wave of Light herdenking in ZwijndrechtEerste Wave of Light herdenking in Zwijndrecht ZWIJNDRECHT – Op maandagavond vond de eerste Wave of Light herdenking plaats op het Raadhuisplein in Zwijndrecht. Bij de herdenking, die georganiseerd werd door de stichting Floor de Lis, werd het verlies van geboren en ongeboren kinderen herdacht. Tijdens de plechtigheid las wethouder Jolanda de Witte de namen voor van de overleden kinderen in de gemeente Zwijndrecht. Voor meer informatie: angelgownsbyfloor-de-lis.nl Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op maandagavond 15 oktober 2018 vond de eerste Wave of Light herdenking plaats op het Raadhuisplein in Zwijndrecht.

Bij de herdenking, die georganiseerd werd door de stichting Floor de Lis, werd het verlies van geboren en ongeboren kinderen herdacht.

Tijdens de plechtigheid las wethouder Jolanda de Witte de namen voor van de overleden kinderen in de gemeente Zwijndrecht.

Voor meer informatie: www.angelgownsbyfloor-de-lis.nl