Tweede editie Dordtse CultuurnachtDORDRECHT – Op zaterdagavond 13 oktober 2018 opende verschillende Dordtse musea en podia hun deuren voor het publiek. In het Onderwijsmuseum was een ‘Old Skool’ schoolfeest georganiseerd, waar flink gedanst werd en was op het Poppodium ‘s werelds allereerste Agua Rave. Bezoekers van het Dordrechts Museum werden met een ‘detailtoer’ ingezoomd tijdens een pop-up college over kunstzinnige kleinigheden en konden een kijkje nemen in het restauratieatelier. Ook Schouwburg Kunstmin deed mee met verschillende theater- en dansvoorstellingen. Verdere deelnemers waren de Bibliotheek aan zet, Door en ToBe. Voor mensen die niet wilde lopen of fietsen was er het ‘Hop On Hop Off’ treintje, dat gemoedelijk door de binnenstad tufte en de cultuurbezoekers brachten naar de verschillende locaties. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdagavond 13 oktober 2018 opende verschillende Dordtse musea en podia hun deuren voor het publiek.

In het Onderwijsmuseum was een ‘Old Skool’ schoolfeest georganiseerd, waar flink gedanst werd en was op het Poppodium ‘s werelds allereerste Agua Rave.

Bezoekers van het Dordrechts Museum werden met een ‘detailtoer’ ingezoomd tijdens een pop-up college over kunstzinnige kleinigheden en konden een kijkje nemen in het restauratieatelier.

Ook Schouwburg Kunstmin deed mee met verschillende theater- en dansvoorstellingen.

Verdere deelnemers waren de Bibliotheek aan zet, Door en ToBe.

Voor mensen die niet wilde lopen of fietsen was er het ‘Hop On Hop Off’ treintje, dat gemoedelijk door de binnenstad tufte en de cultuurbezoekers brachten naar de verschillende locaties.