Nieuwjaarsreceptie Stadhuis DordrechtNieuwjaarsreceptie Stadhuis Dordrecht DORDRECHT - Op dinsdag 8 januari 2019 vond in het stadhuis de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de gemeente Dordrecht plaats, waar de Dordtse burger en het college van burgemeester en wethouders elkaar een nieuwjaarsgroet konden doen. De receptie werd druk bezocht en burgemeester Wouter Kolff hield een nieuwjaarstoespraak die afgewisseld werd met videobeelden, waar geïnterviewden hun zegje konden doen over Dordrecht. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op dinsdag 8 januari 2019 vond in het stadhuis de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de gemeente Dordrecht plaats, waar de Dordtse burger en het college van burgemeester en wethouders elkaar een nieuwjaarsgroet konden doen.

De receptie werd druk bezocht en burgemeester Wouter Kolff hield een nieuwjaarstoespraak die afgewisseld werd met videobeelden, waar geïnterviewden hun zegje konden doen over Dordrecht.