Televisie opname voor de Grootste Bijbel van Nederland met Trijntje OosterhuisDORDRECHT – Op maandagavond 15 oktober 2018 vonden televisie opnamen plaats voor het programma De grootste Bijbel van Nederland van de Evangelische Omroep. Voor het programma toert Bert van Leeuwen, bekend van Het Familiediner, met een vrachtwagen door Nederland, waar steeds verschillende artiesten optreden met een lied waar een Bijbelverhaal in is verwerkt. In Dordrecht stond Trijntje Oosterhuis op het podium, die met een prachtig lied haar Bijbelverhaal vertolkte. Ruim 200 mensen, die via de media waren opgeroepen, diende als publiek. Het programma wordt in november uitgezonden door de Evangelische Omroep. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op maandagavond 15 oktober 2018 vonden televisie opnamen plaats voor het programma De grootste Bijbel van Nederland van de Evangelische Omroep.

Voor het programma toert Bert van Leeuwen, bekend van Het Familiediner, met een vrachtwagen door Nederland, waar steeds verschillende artiesten optreden met een lied waar een Bijbelverhaal in is verwerkt.

In Dordrecht stond Trijntje Oosterhuis op het podium, die met een prachtig lied haar Bijbelverhaal vertolkte.

Ruim 200 mensen, die via de media waren opgeroepen, diende als publiek.
Het programma wordt in november uitgezonden door de Evangelische Omroep.