Meet & Greet bij Jumbo in SterrenburgDierentaxi Louterbloemen start met kortingspas DORDRECHT – Op woensdag 4 april 2018 is Dierentaxi Louterbloemen gestart met een voordeelpasje voor taxiritten met huisdieren naar een dierenarts. De kortingspas met een waarde van 22,50 euro is geldig in de Drechtsteden en gratis te verkrijgen. De pas geeft korting vanaf de 2de, 3de en 4de rit met een dierentaxi tot en met 31 december 2018, waardoor een rit steeds goedkoper wordt. De voordeelpas geeft alleen korting op een rit met de dierentaxi en kan niet worden gebruikt voor dierenambulanceritten. De opbrengsten van de taxiritten komt volledig ten goede aan hulpbehoevende, zieke of gewonde dieren zonder eigenaar. Voor meer informatie: www.louterbloemen.nl. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdag 4 april 2018 is de dierenambulance van Louterbloemen gestart met een voordeelpasje voor taxiritten met huisdieren naar een dierenarts.
De kortingspas met een waarde van 22,50 euro en is geldig in Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.
De pas geeft korting vanaf de 2de, 3de en 4de rit met een dierentaxi tot en met 31 december 2018, waardoor een rit steeds goedkoper wordt.
De voordeelpas geeft alleen korting op een rit met de dierentaxi en kan niet worden gebruikt voor dierenambulanceritten.
De dierentaxi kunt u gebruiken van maandag – vrijdag tussen 08.00 -22.00 uur voor onder andere.

Naar de Dierenarts
Naar de Trimsalon
Naar het Pension- of Opvangadres
Naar het Asiel
Frisse neus halen
Op Bezoek (visite)
Naar het Crematorium

De kortingspasjes zijn gratis te verkrijgen via:

Dierenambulance Louterbloemen
Dierentehuis Louterbloemen
Anicura Dierenziekenhuis Drechtsteden locatie:
de Jan Valsterweg 96, de Singel 196, Planetenlaan 11 te Dordrecht en de
Wederik 1a Papendrecht.

Voor meer informatie: www.louterbloemen.nl.

De opbrengsten van de taxiritten komt volledig ten goede aan hulpbehoevende, zieke of gewonde dieren zonder eigenaar.