Kitty Kruger maakt tweede wereldtafel in de Wereldwinkel in Dordrecht.DORDRECHT - Op maandag 2 april 2018 maakte Kitty Kruger ( raadslid Groen Links in Dordrecht ) de tweede Wereldtafel in de Wereldwinkel in Dordrecht. Ook dit keer werd de tafel naar haar ideeen ingericht. De Wereldtafel blijft ongeveer een maand staan dan word er weer een bekend iemand uit Dordrecht gekozen. De eerste tafel werd gemaakt door Caty Groen een bekend iemand uit de Dordtse media , Nu iemand uit de politiek,Uit welke tak de volgende is zien we volgende maand. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op maandag 2 april 2018 maakte Kitty Kruger ( raadslid Groen Links in Dordrecht ) de tweede Wereldtafel in de Wereldwinkel in Dordrecht.
Ook dit keer werd de tafel naar haar ideeen ingericht.
De Wereldtafel blijft ongeveer een maand staan dan word er weer een bekend iemand uit Dordrecht gekozen.
De eerste tafel werd gemaakt door Caty Groen een bekend iemand uit de Dordtse media , Nu iemand uit de politiek,Uit welke tak de volgende is zien we volgende maand.