Meet & Greet bij Jumbo in SterrenburgDORDRECHT - Op woensdag 4 april 2018 was in de winkel van Jumbo Sterrenburg een meet & greet met de bekende tv-karakters Fien en Teun van Avonturenboerderij Molenwaard. Vooraf stond er al een rij kinderen met hun ouders te wachten om met het vrolijke boertje en boerinnetje op de foto te mogen. Met de Meet & Greet wilde Jumbo Sterrenburg aandacht geven aan de Jumbo-Dagje-Uit actie, waar klanten met kortingsmunten kunnen sparen voor een leuk dagje uit, bijvoorbeeld de vorige week geopende Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdag 4 april 2018 was in de winkel van Jumbo Sterrenburg een meet & greet met de bekende tv-karakters Fien en Teun van Avonturenboerderij Molenwaard.
Vooraf stond er al een rij kinderen met hun ouders te wachten om met het vrolijke boertje en boerinnetje op de foto te mogen.

Met de Meet & Greet wilde Jumbo Sterrenburg aandacht geven aan de Jumbo-Dagje-Uit actie, waar klanten met kortingsmunten kunnen sparen voor een leuk dagje uit, bijvoorbeeld de vorige week geopende Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers.