ATOS Winter3daagse 2018 van startATOS Winter3daagse 2018 van start ZWIJNDRECHT – Op vrijdagmiddag 21 december 2018 gave de burgemeesters van Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht, Dominic Schrijer en Jan Heijkoop, in winkelcentrum Walburg het startschot voor de tweede editie van de ATOS Winter3Daagse. Op de ATOS Winter3daagse 2018 verzorgde de regionale radiozender ATOS RTV gedurende drie dagen muziek, interviews en artiestenoptredens en kon het winkelend publiek voedsel afgeven voor de voedselbank. Op maandag 24 december bekend de uitslag daarvan bekend gemaakt door wethouders Jolanda de Witte van de gemeente Zwijndrecht en Steven van Die van de gemeente Hendrik Ido Ambacht. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op vrijdagmiddag 21 december 2018 gave de burgemeesters van Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht, Dominic Schrijer en Jan Heijkoop, in winkelcentrum Walburg het startschot voor de tweede editie van de ATOS Winter3Daagse.
Op de ATOS Winter3daagse 2018 verzorgde de regionale radiozender ATOS RTV gedurende drie dagen muziek, interviews en artiestenoptredens en kon het winkelend publiek voedsel afgeven voor de voedselbank.
Op maandag 24 december werd de uitslag daarvan bekend gemaakt door wethouders Jolanda de Witte van de gemeente Zwijndrecht en Steven van Die van de gemeente Hendrik Ido Ambacht.