Boekpresentatie "Fien & Teun en de mooie molens van Kinderdijk".KINDERDIJK - Op vrijdag 30 november 2018 vond bij de molens in Kinderdijk de boekpresentatie van "Fien & Teun en de mooie molens van Kinderdijk" plaats. Fien en Teun, de populaire kinderkarakters van RTL Telekids en Avonturenboerderij Molenwaard, nemen in hun allernieuwste voorleesboekje een kijkje bij de bekende molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Fien en Teun overhandigde het eerste exemplaar aan Cees van der Vlist, directeur Kinderdijk, en Michael van Hoorne, directeur Van Hoorne Entertainment en Avonturenboerderij Molenwaard. Het verhaal.- Het sneeuwt! De sneeuwvlokken dwarrelen door de lucht. Fien en Teun spelen in de sneeuw. Plots valt er een koude druppel in de nek van Fien. Waar komt dat koude water ineens vandaan? Om daarachter te komen, brengen Fien en Teun een bezoekje aan de molens van Kinderdijk. Maar wat hebben de molens en die koude druppel met elkaar te maken? In dit vrolijke verhaal leer je, samen met Fien en Teun, alles over sneeuw, water en de molens van Kinderdijk. Het boek is de koop bij diverse boekhandels en op verschillende plekken in het molengebied. KINDERDIJK - Op vrijdag 30 november 2018 vond bij de molens in Kinderdijk de boekpresentatie van "Fien & Teun en de mooie molens van Kinderdijk" plaats. Fien en Teun, de populaire kinderkarakters van RTL Telekids en Avonturenboerderij Molenwaard, nemen in hun allernieuwste voorleesboekje een kijkje bij de bekende molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Fien en Teun overhandigde het eerste exemplaar aan Cees van der Vlist, directeur Kinderdijk, en Michael van Hoorne, directeur Van Hoorne Entertainment en Avonturenboerderij Molenwaard. Het verhaal.- Het sneeuwt! De sneeuwvlokken dwarrelen door de lucht. Fien en Teun spelen in de sneeuw. Plots valt er een koude druppel in de nek van Fien. Waar komt dat koude water ineens vandaan? Om daarachter te komen, brengen Fien en Teun een bezoekje aan de molens van Kinderdijk. Maar wat hebben de molens en die koude druppel met elkaar te maken? In

KINDERDIJK – Op vrijdag 30 november 2018 vond bij de molens in Kinderdijk de boekpresentatie van “Fien & Teun en de mooie molens van Kinderdijk” plaats.
Fien en Teun, de populaire kinderkarakters van RTL Telekids en Avonturenboerderij Molenwaard, nemen in hun allernieuwste voorleesboekje een kijkje bij de bekende molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk.
Fien en Teun overhandigde het eerste exemplaar aan Cees van der Vlist, directeur Kinderdijk, en Michael van Hoorne, directeur Van Hoorne Entertainment en Avonturenboerderij Molenwaard.
Het verhaal.- Het sneeuwt! De sneeuwvlokken dwarrelen door de lucht.
Fien en Teun spelen in de sneeuw.
Plots valt er een koude druppel in de nek van Fien.
Waar komt dat koude water ineens vandaan?
Om daarachter te komen, brengen Fien en Teun een bezoekje aan de molens van Kinderdijk.
Maar wat hebben de molens en die koude druppel met elkaar te maken?
In dit vrolijke verhaal leer je, samen met Fien en Teun, alles over sneeuw, water en de molens van Kinderdijk.
Het boek is de koop bij diverse boekhandels en op verschillende plekken in het molengebied.