Albert Heijn Walburg wordt JOGG-partnerZWIJNDRECHT – Op maandag 23 april 2018 ondertekende wethouder Jolanda de Witte van de gemeente Zwijndrecht en filiaalhouder Anne de Been van Albert Heijn Walburg een JOGG-samenwerkingsovereenkomst. Met de ondertekening zijn de gemeente Zwijndrecht en Albert Heijn Walburg partners inzake de aanpak van overgewicht bij jongeren. Tijdens de bijeenkomst overhandigde Albert Heijn symbolisch een cheque van de emballagezuil voor het project schoolbus Hooge Nesse. De kern van de JOGG-aanpak (Jongeren Op Gezond Gewicht) is dat overgewicht gezamenlijk moet worden opgelost. Volgens de website jongerenopgezondgewicht.nl is ée´n op de zeven kinderen in Nederland te zwaar. De JOGG-aanpak richt zich daarom op de leefomgeving (wijk) van het kind. Omdat niet alleen publieke partijen, maar ook lokale bedrijven nodig voor de aanpak in wijken, is de gemeente blij met Albert Heijn Walburg als nieuwe JOGG-partner. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op maandag 23 april 2018 ondertekende wethouder Jolanda de Witte van de gemeente Zwijndrecht en filiaalhouder Anne de Been van Albert Heijn Walburg een JOGG-samenwerkingsovereenkomst.
Met de ondertekening zijn de gemeente Zwijndrecht en Albert Heijn Walburg partners inzake de aanpak van overgewicht bij jongeren.
Tijdens de bijeenkomst overhandigde Albert Heijn symbolisch een cheque van de emballagezuil voor het project schoolbus Hooge Nesse.
De kern van de JOGG-aanpak (Jongeren Op Gezond Gewicht) is dat overgewicht gezamenlijk moet worden opgelost.
Volgens de website jongerenopgezondgewicht.nl is één op de zeven kinderen in Nederland te zwaar.
De JOGG-aanpak richt zich daarom op de leefomgeving (wijk) van het kind.
Omdat niet alleen publieke partijen, maar ook lokale bedrijven nodig voor de aanpak in wijken, is de gemeente blij met Albert Heijn Walburg als nieuwe JOGG-partner.