Dordtse Elisjeba Wesenhagen wint Nationale karaokewedstrijd.DORDRECHT - Op zondag 22 april 2018 werd bij feestcafé Bij Berry, op het terrein van Skicentrum Drechtsteden aan de Vogelaarsweg de Nationale karaokewedstrijden gehouden. Op dit evenement werd de karaokezanger/zangeres uitgekozen die in mei Nederland gaat vertegenwoordigen in Griekenland tijdens Euroke 2018. Voor het eerst zal Nederland namens Karaokeconcurrent meedoen aan deze Europese karaokewedstrijd. Na een voorselectie van meer dan honderd kandidaten die zich hadden aangemeld waren er twintig karaokezangeressen/zangers over die door de jury geselecteerd waren en die vanavond tijdens de nationale finale hebben gestreden voor die ene plek in de Europese competitie van Euroke. De Dordtse Elisjeba Wesenhagen kon vandaag haar geluk niet op en won vanavond de Nederlandse karaoke titel en gaat in Kreta uit komen voor Nederland tijdens de Europese karaokewedstrijden. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zondag 22 april 2018 werd bij  feestcafé Bij Berry, op het terrein van Skicentrum Drechtsteden aan de Vogelaarsweg de Nationale karaokewedstrijden gehouden.
Op dit evenement werd de karaokezanger/zangeres uitgekozen die in mei Nederland gaat vertegenwoordigen in Griekenland tijdens Euroke 2018.
Voor het eerst zal Nederland namens Karaokeconcurrent meedoen aan deze Europese karaokewedstrijd.
Na een voorselectie van meer dan honderd kandidaten die zich hadden aangemeld waren er twintig karaokezangeressen/zangers over die door de jury geselecteerd waren en die vanavond tijdens de nationale finale hebben gestreden voor die ene plek in de Europese competitie van Euroke.
De Dordtse Elisjeba Wesenhagen kon vandaag haar geluk niet op en won vanavond de Nederlandse karaoke titel en gaat in Kreta uit komen voor Nederland tijdens de Europese karaokewedstrijden.