Waardig afscheid voor 82 jarige fanatiek motorrijder op de Essenhof in Dordrecht.DORDRECHT - Op vrijdag 30 augustus 2019 werd er van de heer R.Beijer op een waardige manier afscheid genomen op begraafplaats Essenhof In Dordrecht. Na de plechtigheid werd er buiten door motorvrienden en kennissen een haag gemaakt om hem de laatste eer te bewijzen. De heer Beijer Was honden liefhebber en fanatiek motorrijder. Als hij ging rijden op zijn motor zat zijn hondje altijd voor op vertelde een van de aanwezige motorrijders. De heer Beijer reed tot vorig jaar nog rond op zijn motor, dit jaar lukte het niet meer Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op vrijdag 30 augustus 2019 werd er van de heer Beijer op een waardige manier afscheid genomen op begraafplaats Essenhof In Dordrecht.
Na de plechtigheid werd er buiten door motorvrienden en kennissen een haag gemaakt om hem de laatste eer te bewijzen.

De 82 jarige Beijer Was honden liefhebber en fanatiek motorrijder.

Als hij ging rijden op zijn motor zat zijn hondje altijd voor op,, vertelde een van de aanwezige motorrijders.
De heer Beijer reed tot vorig jaar nog rond op zijn motor, dit jaar lukte het niet meer

Ben stond altijd voor iedereen klaar om te helpen op het gebied van de computer, hij wist alles van de pc, foto bewerking en muziek, dat was een hobby van hem. Verder is hij zijn leven lang fervent motorrijder geweest. Op zijn laatste motor heeft hij meer dan 200.000 km gereden, altijd met zijn hondje voorop, in een tas, op de tank. Hij is toen daarvoor op het hoofdkantoor van Suzuki in Nederland uitgenodigd. Verder had hij door die motorritjes heel veel kennissen. Bij zijn 82e verjaardag is hij nog naar de Pothof bij de Maasvlakte gelokt en daar ontvangen door 120 motorrijders.