Corrie Konings sluit familiedag ASVZ afCorrie Konings sluit familiedag ASVZ af SLIEDRECHT - Op zaterdag 31 augustus 2019 vond de jaarlijkse familiedag plaats op ASVZ locatie Merwebolder in Sliedrecht, die werd afgesloten met een optreden van Corry Konings. De dag, die om half elf begon, zat vol met allerlei activiteiten, zoals: muziek optredens, kraampjes, ritje met de paardentram en carrousel, verschillende workshops, volksdansen en de ballonnenclown. Tussen de middag was gezorgd voor een lunch. De dag werd afgesloten met het optreden van Corrie Konings, dat buitengewoon succesvol verliep. Tijdens het optreden mochten de bewoners op het podium en zongen samen met Corrie hun favoriete songs. Na afloop ging de zangeres met wie wilde nog even apart op de foto.Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

SLIEDRECHT – Op zaterdag 31 augustus 2019 vond de jaarlijkse familiedag plaats op ASVZ locatie Merwebolder in Sliedrecht, die werd afgesloten met een optreden van Corry Konings.

De dag, die om half elf begon, zat vol met allerlei activiteiten, zoals: muziek optredens, kraampjes, ritje met de paardentram en carrousel, verschillende workshops, volksdansen en de ballonnenclown. Tussen de middag was gezorgd voor een lunch.

De dag werd afgesloten met het optreden van Corrie Konings, dat buitengewoon succesvol verliep. Tijdens het optreden mochten de bewoners op het podium en zongen samen met Corrie hun favoriete songs.
Na afloop ging de zangeres met wie wilde nog even apart op de foto.