Voorronden Nederland Kampioenschap KnikkerenSLIEDRECHT – Woensdag 2 mei 2018 - Voor de deur van het jongerencentrum Elektra, aan Stationsweg, organiseerde Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) de voorronden van het Nederlands Kampioenschap Knikkeren. Naast de voorronden voor het Nederlands Kampioenschap waren er verschillende gezelschapsspelletjes, een wipe-out luchtkussen en free runnen onder begeleiding van Sport Fysiek. Vanaf de leeftijd van zes jaar kon iedereen meedoen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

SLIEDRECHT – Woensdag 2 mei 2018 – Voor de deur van jongerencentrum Elektra, aan Stationsweg, organiseerde Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) de voorronden van het Nederlands Kampioenschap Knikkeren.
Naast de voorronden voor het Nederlands Kampioenschap waren er verschillende gezelschapsspelletjes, een wipe-out luchtkussen en free runnen onder begeleiding van Sport Fysiek.
Vanaf de leeftijd van zes jaar kon iedereen meedoen.