Vooropnamen The PassionVooropnamen The Passion DORDRECHT - Op dinsdag 5 maart 2019 vonden enkele vooropnames plaats in de Schaatsbaan Sportboulevard in de Dordrecht, waarbij de pers de gelegenheid kreeg om enkele artiesten kort te interviewen en het maken van beelden van een repetitie scene (duet Petrus/Jezus). Artiesten Jezus, Judas, Petrus en de discipelen waren aanwezig in de schaatsbaan. De namen van de discipelen zijn afgelopen morgen bekend gemaakt door de EO. Ook waren eindredacteur Arnoud Bruinier, regisseur David Grifhorst, uitvoerend producent Fleur van Helden en producent Jacco Doornbos aanwezig voor interviews. The Passion komt op 18 april 2019 naar Dordrecht. De inmiddels negende editie wordt dan live uitgezonden door EO, KRO-NCRV. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
DORDRECHT – Op dinsdag 5 maart 2019 vonden enkele vooropnames plaats in de Schaatsbaan Sportboulevard in de Dordrecht, waarbij de pers de gelegenheid kreeg om enkele artiesten kort te interviewen en het maken van beelden van een repetitie scene (duet Petrus/Jezus).
Artiesten
Jezus, Judas, Petrus en de discipelen waren aanwezig in de schaatsbaan.
De namen van de discipelen zijn afgelopen morgen bekend gemaakt door de EO. Ook waren eindredacteur Arnoud Bruinier, regisseur David Grifhorst, uitvoerend producent Fleur van Helden en producent Jacco Doornbos aanwezig voor interviews.
The Passion komt op 18 april 2019 naar Dordrecht.
De  inmiddels negende editie wordt dan live uitgezonden door EO, KRO-NCRV.