Vrachtwagen raakt wand DrechttunnelVrachtwagen raakt wand Drechttunnel ZWIJNDRECHT - Op dinsdag 5 maart 2019 raakte een vrachtwagen met oplegger de wand van de Drechttunnel aan de Zwijndrechtse kant. Daarbij raakte de chauffeur van de vrachtwagen gewond aan zijn hoofd en ontfermde het ambulance personeel zich over hem. Als gevolg van het eenzijdige ongeval werden alle vier de tunnelbuizen op de A16 afgesloten voor het verkeer, wat voor een vertraging van meer dan een uur zorgde. De aanleiding tot het ongeval is onbekend, evenals de ernst van verwondingen van de chauffeur. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op dinsdag 5 maart 2019 raakte een vrachtwagen met oplegger de wand van de Drechttunnel aan de Zwijndrechtse kant.
Daarbij raakte de chauffeur van de vrachtwagen gewond aan zijn hoofd en ontfermde het ambulance personeel zich over hem.
Als gevolg van het eenzijdige ongeval werden alle vier de tunnelbuizen op de A16 afgesloten voor het verkeer, wat voor een vertraging van meer dan een uur zorgde.
De aanleiding tot het ongeval is onbekend, evenals de ernst van verwondingen van de chauffeur.