Traumateam opgeroepen voor aangereden voetganger aan het Kromhout in DordrechtDORDRECHT - Op donderdag 11 november 2021 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met letsel aan het Kromhout in Dordrecht. Ook het MMT werd opgeroepen voor medische bijstand. Een voetganger werd door een bedrijfswagen aangereden en raakte gewond toen hij enkele meters werd meegesleurd. Gelukkig raakte het slachtoffer niet zwaargewond en kon het MMT weer retour. Het slachtoffer werd voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebruikt. Het kromhout is een eenrichtingsweg en de bedrijfswagen reed tegen het verkeer in toen hij de voetganger raakte. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op donderdag 11 november 2021 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met letsel aan het Kromhout in Dordrecht. Ook het MMT werd opgeroepen voor medische bijstand.
Een voetganger en een bedrijfswagen kwamen met elkaar in botsing, waardoor de voetganger gewond raakte. Gelukkig raakte het slachtoffer niet zwaargewond en kon het MMT weer retour. Het slachtoffer werd voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Het kromhout is een eenrichtingsweg en de bedrijfswagen reed tegen het verkeer in toen hij de voetganger raakte.