Uitreiking eerste participatiescan aan Plus ‘t LamDORDRECHT – Op woensdag 17 oktober 2018 overhandigde integraal arbeidscoach Arthur Moen van MEE plus de eerste participatiescan aan supermarkt Pel ’t Lam (PLUS) aan het Damplein in de wijk Dubbeldam. MEE plus wil met de participatiescan ondernemers een handreiking bieden voor het te werk stellen en houden van mensen met een beperking. MEE ondersteunt mensen met een beperking en hun omgeving. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdag 17 oktober 2018 werd de eerste MEE Participatiescan overhandigd aan Pel ’t Lam, eigenaar van twee Plus supermarkten in Dordrecht.

De inhoud van deze participatiescan, ontwikkeld door MEE Plus Arbeid, laat een duidelijk beeld zien waar de mogelijkheden en de kansen liggen van deze supermarkt op het gebied van maatschappelijk werkgeven.

“We zijn erg blij met deze scan en hebben nieuwe energie gekregen om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of arbeidsbeperking in ons bedrijf een plek te geven”, aldus Pel ‘t Lam.

De scan geeft verder informatie en advies over zaken als: wat levert het mijn organisatie op, wie zijn de potentiële medewerkers en wat is er nodig om het tot een duurzaam succes te laten worden.

MEE ondersteunt al 60 jaar mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking, chronische ziekte of vorm van autisme.
Sinds 2018 biedt MEE ook haar dienstverlening aan werkgevers aan.

Meer informatie: www.meeplus.nl/verhalen/arbeid