Summer Drijf-In Bios in de Dordtse Spuihaven.DORDRECHT - Op vrijdag 14 september 2018 werd er in de Spuihaven in Dordrecht het evenement Summer Drijf-In Bios gehouden. In een opblaasbare reuze roze flamingo-eilanden werd er gekeken naar een film. Ook vanaf de kant kon er naar de film worden gekeken. De Summer Drijf-In Bios is onderdeel van het evenement Dordrecht Pride. De film die gedraaid werd was de dolkomische Nederlandse komedie Chez Nous met Alex Klaasen en Thomas Acda in de hoofdrol. Anita Meijer zong de titelsong. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op vrijdagavond 14 september 2018 werd er in de Spuihaven in Dordrecht het evenement Summer Drijf-In Bios gehouden.
Op opblaasbare reuze roze flamingo-eilanden werd er gekeken naar een film.
Ook vanaf de kant kon er naar de film worden gekeken.
De Summer Drijf-In Bios is onderdeel van het evenement Dordrecht Pride.
De film die gedraaid werd was de dolkomische Nederlandse komedie Chez Nous met Alex Klaasen en Thomas Acda in de hoofdrol. Anita Meijer zong de titelsong.