Dordtenaar John is het zat en stopt er mee.DORDRECHT - 13 september 2018 - De Dordtse John ook wel bekend als de fietsende fietsenmaker aan huis is het helemaal zat van alle negatieve onterechte uitlatingen die hij en zijn vrouw over zich heen krijgen. John de fietsenmaker word regelmatig beticht op sociaal media van fietsendiefstal , maar dat is volgens John niet zo en heeft hij alles geregistreerd. Soms komen er mensen aan mijn deur als er een fiets gestolen is en die vragen of ze even in mijn schuur mogen kijken , nou dat laat ik niet toe dan moeten ze maar met de politie komen ik heb niks te verbergen maar laat de mensen niet op mijn privéterrein ,hebben ze niks te zoeken , zegt John. John probeert een eerlijk bedrijf te runnen maar dat word door al die negatieve vals beschuldigen op sociaal media vrij moeilijk , en heeft hem dat al aardig wat klanten gekost. Nu is John het zat en stopt hij aan het einde van het jaar met zijn bedrijf en gaat hij het zelfde opzetten in een andere stad. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
DORDRECHT – 13 september 2018 – De Dordtse John ook wel bekend als de fietsende fietsenmaker aan huis is het helemaal zat van alle negatieve onterechte uitlatingen die hij en zijn vrouw over zich heen krijgen.
John de fietsenmaker word regelmatig beticht op sociaal media van fietsendiefstal , maar dat is volgens John niet zo en heeft hij alles geregistreerd.
Soms komen er mensen aan mijn deur als er een fiets gestolen is en die vragen of ze even in mijn schuur mogen kijken , nou dat laat ik niet toe dan moeten ze maar met de politie komen ik heb niks te verbergen maar laat de mensen niet op mijn privéterrein ,hebben ze niks te zoeken , zegt John.
John probeert een eerlijk bedrijf te runnen maar dat word door al die negatieve vals beschuldigen op sociaal media  vrij moeilijk , en heeft hem dat al aardig wat klanten gekost.
Nu is John het zat en stopt hij aan het einde van het jaar met zijn bedrijf en gaat hij het zelfde opzetten in een andere stad.