World Clean up Day in de wijk Stadspolders te Dordrecht.DORDRECHT - Op zaterdagmorgen 15 september 2018 begonnen een groep volwassen en kinderen aan een opruimactie van zwerfvuil in hun wijk Stadspolders aan de Pearl Buck-erf in Dordrecht in het kader van World Clean Up Day. World Clean Up Day is de grootste wereldwijde opruimactiedag waar een groot aantal mensen wereldwijd aan meedoen. Voor de kinderen was het extra leuk , die hadden een bingokaart met plaatjes waar verschillende zwerfvuil voorwerpen op staan. Als de kinderen iets vonden wat op hun kaart stond konden ze die aankruisen , en gingen daarna op zoek naar een volgend voorwerp. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdagmorgen 15 september 2018 begonnen een groep volwassen en kinderen aan een opruimactie van zwerfvuil in hun wijk Stadspolders aan de Pearl Buck-erf in Dordrecht in het kader van World Clean Up Day.
World Clean Up Day is de grootste wereldwijde opruimactiedag waar een groot aantal mensen wereldwijd aan meedoen.
Voor de kinderen was het extra leuk , die hadden een bingokaart met plaatjes waar verschillende zwerfvuil voorwerpen op staan.
Als de kinderen iets vonden wat op hun kaart stond konden ze die aankruisen , en gingen daarna op zoek naar een volgend voorwerp.