Stille tocht in Papendrecht voor omgekomen gezinPAPENDRECHT - Op zaterdag 29 september 2018 vertrok een stille tocht van het plein voor de Bethlehemkerk in Papendrecht. Met deze tocht werden de slachtoffers van het verschrikkelijke drama dat zich op zaterdag 22 september 2018 in de Cremerstraat in Papendrecht voltrok herdacht. Voor de tocht gaf burgemeester Aart-Jan Moerkerke van de gemeente Papendrecht een korte toespraak, waarna er één minuut stilte werd gehouden. Daarna vertrok de stille tocht vanaf het plein bij de Bethlehemkerk. De route liep onder andere door de Cremerstraat waar het gezin woonde , en eindigt ook weer bij de Bethlehemkerk. Deelnemers aan de stille tocht werden uitgenodigd diverse kleuren, losse bloemen mee te nemen. De bloemen kunnen werden neergelegd op een plek bij het beginpunt van de stille tocht, waardoor een kleurrijk hart ontstond. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

PAPENDRECHT – Op zaterdag 29 september 2018 vertrok een stille tocht van het plein voor de Bethlehemkerk in Papendrecht.
Met deze tocht werden de slachtoffers van het verschrikkelijke drama dat zich op zaterdag 22 september 2018 in de Cremerstraat in Papendrecht voltrok herdacht.
Voor de tocht gaf burgemeester Aart-Jan Moerkerke van de gemeente Papendrecht een korte toespraak, waarna er één minuut stilte werd gehouden.
Daarna vertrok de stille tocht vanaf het plein bij de Bethlehemkerk.
De route liep onder andere door de Cremerstraat waar het gezin woonde , en eindigde ook weer bij de Bethlehemkerk.
Deelnemers aan de stille tocht werden uitgenodigd diverse kleuren, losse bloemen mee te nemen.
De bloemen konden worden neergelegd op een plek bij het beginpunt van de stille tocht, waardoor een kleurrijk hart ontstond.