Dordrecht pakt uit in de binnenstad van Dordrecht.DORDRECHT - Op zaterdag 30 september 2018 werd er in de binnenstad van Dordrecht het evenement Dordrecht pakt uit gehouden. Dordrecht Pakt Uit dat betekent weer extra veel winkelplezier , gezelligheid en vele activiteiten voor jong en oud in het winkelgebied. Op het Achterom was er de gehele dag live-muziek en lekker eten van Grill -it. Over de gehele Voorstraat stonden marktkramen en traden er straatmuzikanten op. Op het Statenplein waren er diverse sportdemonstraties, en kon je ook meedoen. Ook kon je mee doen aan straatvoetbal op het Statenplein en was er voor de kinderen een grote opblaasbare stormbaan. Op de Vriesestraat (op het pleintje bij Rutte) was er een Sing a Long met gratis popcorn voor kinderen. Op de Sarisgang zijn kinderactiviteiten en wellness-demonstraties; Bij the Movies was er live muziek van de Frok met unplugged versies van Classic Rock Songs. Al met al was het een geslaagde dag met prachtig weer. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 30 september 2018 werd er in de binnenstad van Dordrecht het evenement Dordrecht pakt uit gehouden.
Dordrecht Pakt Uit dat betekent weer extra veel winkelplezier , gezelligheid en vele activiteiten voor jong en oud in het winkelgebied.
Op het Achterom was er de gehele dag live-muziek en lekker eten van Grill -it.
Over de gehele Voorstraat stonden marktkramen en traden er straatmuzikanten op.
Op het Statenplein waren er diverse sportdemonstraties, en kon je ook meedoen.
Ook kon je mee doen aan straatvoetbal op het Statenplein en was er voor de kinderen een grote opblaasbare stormbaan.
Op de Vriesestraat (op het pleintje bij Rutte) was er een Sing a Long met gratis popcorn voor kinderen.
Op de Sarisgang zijn kinderactiviteiten en wellness-demonstraties;
Bij the Movies was er live muziek van de Frok met unplugged versies van Classic Rock Songs.
Al met al was het een geslaagde dag met prachtig weer.