Start samenwerking handhaving ZeehavengebiedDORDRECHT – Donderdag 17 mei 2018 - De Bijzondere Opsporing Ambtenaren (BOA 's) van de gemeente Dordrecht en de gemeente Rotterdam (namens het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam) gaan nauw samenwerken in het Dordtse Zeehavengebied. Het symbolische startmoment voor deze samenwerking werd gevierd bij de firma Arcus Nederland B.V. in de Nijverheidstraat in Dordrecht, op het. De Dordtse wethouders Piet Sleeking en Jasper Mos waren hierbij aanwezig. Na de officiële plechtigheid gingen de verschillende aanwezige handhavingsdisciplines gezamenlijk het bedrijventerrein Louterbloemen op voor een schouw. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Donderdag 17 mei 2018 – De Bijzondere Opsporing Ambtenaren (BOA ‘s) van de gemeente Dordrecht en de gemeente Rotterdam (namens het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam) gaan nauw samenwerken in het Dordtse Zeehavengebied.
Het symbolische startmoment voor deze samenwerking werd gevierd bij de firma Arcus Nederland B.V. in de Nijverheidstraat in Dordrecht, op het.
De Dordtse wethouders Piet Sleeking en Jasper Mos waren hierbij aanwezig.
Na de officiële plechtigheid gingen de verschillende aanwezige handhavingsdisciplines gezamenlijk het bedrijventerrein Louterbloemen op voor een schouw.