Opening zwaluwenwand annex vleermuizenverblijf Hooge NesseZWIJNDRECHT – Op woensdag 16 mei 2018 opende wethouder Jacqueline van Dongen en Mark Zeelte, als kleinzoon van initiatienemer Johan Prins, in natuur- en recreatiegebied de Hooge Nesse, de splinternieuwe zwaluwenwand annex vleermuizenverblijf en werd de naam ‘Johan Prins oeverzwaluwwand’ onthuld. De zwaluwenwand annex vleermuizenverblijf op de Hooge Nesse is recentelijk gebouwd. Het binnenste deel van het bouwsel is bedoeld voor vleermuizen en in de ronde gaten in de muur kunnen zwaluwen zich nestelen. Men hoopt dat er binnen enkele jaren een hele kolonie vleermuizen zich in het verblijf heeft gevestigd. De gemeente Zwijndrecht, Stichting Hooge Nesse Veerplaat en Natuur-en Recreatieschap IJsselmonde samen aan het project hebben gezamenlijk het project gerealiseerd. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op woensdag 16 mei 2018 opende wethouder Jacqueline van Dongen en Mark Zeelte, als kleinzoon van initiatienemer Johan Prins, in natuur- en recreatiegebied de Hooge Nesse, de splinternieuwe zwaluwenwand annex vleermuizenverblijf en werd de naam ‘Johan Prins oeverzwaluwwand’ onthuld.
De zwaluwenwand annex vleermuizenverblijf op de Hooge Nesse is recentelijk gebouwd.
Het binnenste deel van het bouwsel is bedoeld voor vleermuizen en in de ronde gaten in de muur kunnen zwaluwen zich nestelen.
Men hoopt dat er binnen enkele jaren een hele kolonie vleermuizen zich in het verblijf heeft gevestigd.
De gemeente Zwijndrecht, Stichting Hooge Nesse Veerplaat en Natuur-en Recreatieschap IJsselmonde samen aan het project hebben gezamenlijk het project gerealiseerd.