Sliedrecht sluit Bevrijdingsdag af met een Lampionnenoptocht,een Lasershow en vuurwerk.SLIEDRECHT - Op maandagavond 6 mei 2019 was er in de haven van Sliedrecht ter ere van Bevrijdingsdag die een dag later werd gehouden vanwege de zondagsrust een Laser en vuurwerkshow gegeven. Vooraf van het spektakel was er een Lampionnenoptocht door het centrum van Sliedrecht die eindigde bij de haven waarna ze konden genieten van een mooie show. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

SLIEDRECHT – Op maandagavond 6 mei 2019 was er in de haven van Sliedrecht ter ere van Bevrijdingsdag die een dag later werd gehouden vanwege de zondagsrust een Laser en vuurwerkshow gegeven.
Vooraf van het spektakel was er een Lampionnenoptocht door het centrum van Sliedrecht die eindigde bij de haven waarna ze konden genieten van een mooie show.