Verkeercampagne ‘Te gast in Giessen-Oudekerk’ van start.GIESSEN-OUDEKERK - Op dinsdagmiddag 7 mei 2019 startte de verkeerscampagne ‘Te gast in Giessen-Ouderkerk’ op de Oudkerkseweg. Van 15.00 uur – 17.00 uur zette de basisschool, bewoners, politie, maatschappelijke organisaties, ondernemers en de gemeente zich in voor een veiliger Giessen-Oudekerk. Dit deden zij door deze middag gezamenlijk weggebruikers op een positieve manier bewust te maken van het gewenste rijgedrag. Bewoners voelen zich regelmatig onveilig in het verkeer. De gemeente wil samen met de school, bewoners, organisaties en de ‘gasten’ dat gevoel verbeteren. Er werd door de kinderen een flyer uitgedeeld aan automobilisten, ook plakte de kinderen na toestemming van de automobilist een sticker op de achterruit Op de flyer staan onder andere quotes en ervaringen van inwoners die deze middag ook actief zijn bij ‘Te gast in Giessen-Oudekerk’. De flyer en de actie op 7 mei waren dus helemaal ‘op maat’ voor de situatie in Giessen-Oudekerk. Regionaal werken 3 gemeenten, het waterschap Rivierenland en de politie samen op het gebied van verkeersveiligheid volgens het motto: “Veilig Verkeer? Ik doe mee!”. De campagne sluit aan bij de provinciale campagne ‘Ik maak een punt van 0 verkeersslachtoffers’. www.maakeenpuntvannul.nl. De kinderen hadden veel plezier in de actie van vandaag , ook de automobilisten waren begripvol en lieten de kinderen hun verhaal doen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

GIESSEN-OUDEKERK – Op dinsdagmiddag 7 mei 2019 startte de verkeerscampagne ‘Te gast in Giessen-Ouderkerk’ op de Oudkerkseweg.
Van 15.00 uur – 17.00 uur zette de basisschool, bewoners, politie, maatschappelijke organisaties, ondernemers en de gemeente zich in voor een veiliger Giessen-Oudekerk.
Dit deden zij door deze middag gezamenlijk weggebruikers op een positieve manier bewust te maken van het gewenste rijgedrag.
Bewoners voelen zich regelmatig onveilig in het verkeer.
De gemeente wil samen met de school, bewoners, organisaties en de ‘gasten’ dat gevoel verbeteren.
Er werd door de kinderen een flyer uitgedeeld aan automobilisten, ook plakte de kinderen na toestemming van de automobilist een sticker op de achterruit
Op de flyer staan onder andere quotes en ervaringen van inwoners die deze middag ook actief zijn bij ‘Te gast in Giessen-Oudekerk’.
De flyer en de actie op 7 mei waren dus helemaal ‘op maat’ voor de situatie in Giessen-Oudekerk.
Regionaal werken 3 gemeenten, het waterschap Rivierenland en de politie samen op het gebied van verkeersveiligheid volgens het motto: “Veilig Verkeer? Ik doe mee!”.
De campagne sluit aan bij de provinciale campagne ‘Ik maak een punt van 0 verkeersslachtoffers’. www.maakeenpuntvannul.nl.
De kinderen hadden veel plezier in de actie van vandaag , ook de automobilisten waren begripvol en lieten de kinderen hun verhaal doen.