Rico Verhoeven bij 1 jarig jubileum van stichting Voor Sara in Dordrecht.DORDRECHT - Op zaterdag 3 maart 2018 werd er stil gestaan in de raadtskelder in Dordrecht bij het 1 jarig jubileum van de stichting Voor Sara waarbij ook Rico Verhoeven aanwezig was die ambassadeur van de stichting is. Stichting Voor Sara is opgericht door de ouders van Sara Verbrugge. Sara is een meisje die de ongeneeslijk spierziekte MDC1A heeft. MDC1A is een aangeboren spierdystrofie die zich met name uit in spierzwakte. Op dit moment is er voor de spierziekte geen behandeling. De stichting voor Sara gelooft dat we samen talloze zeldzame spierziektes de wereld uit kunnen helpen door te investeren in goed wetenschappelijk onderzoek. Een doorbraak zou niet alleen Sara helpen maar zo veel meer kinderen die nu niet kunnen lopen,worstelen met ademnood en soms zelfs overlijden aan de gevolgen van deze spierziekte. Rico Verhoeven is vereert om ambassadeur van de stichting Voor Sara te zijn en steunt de strijd tegen MDC1A. Vanavond bedankte Bram Verbrugge de vader van Sara alle vrijwilligers,onderzoekers en donateurs voor alle steun en donatie die ze de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen. Dankzij het al opgehaalde bedrag van 230000 euro kan met het onderzoek naar de spierziekte worden begonnen. Maar we zijn er nog niet want voor het afronden van het onderzoek is minimaal 5 ton nodig vertelde Bram Verbrugge. Voor 2018 zijn al verschillende benefiet acties in het vooruit zicht om nog meer geld op te halen voor deze spierziekte. Tijdens de jubileumavond werd ook uitgelegd wat de spierziekte voorstelde en wat ze wilde gaan onderzoeken. Voor de onderzoeken is nog veel geld nodig ,wilt u ook doneren stort dan u donatie op NL.56.RABO.0315.7907.92. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van de stichting Voorsara.nl of op Facebook.com/voorsara Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. E

DORDRECHT – Op zaterdag 3 maart 2018 werd er stil gestaan in De Raedtskelder in Dordrecht bij het 1 jarig jubileum van de stichting Voor Sara waarbij ook Rico Verhoeven aanwezig was die ambassadeur van de stichting is.

Stichting Voor Sara is opgericht door de ouders van Sara Verbrugge.
Sara is een meisje die de ongeneeslijk spierziekte MDC1A heeft.
MDC1A is een aangeboren spierdystrofie die zich met name uit in spierzwakte.
Op dit moment is er voor de spierziekte geen behandeling.

De stichting voor Sara gelooft dat we samen talloze zeldzame spierziektes de wereld uit kunnen helpen door te investeren in goed wetenschappelijk onderzoek.
Een doorbraak zou niet alleen Sara helpen maar zo veel meer kinderen die nu niet kunnen lopen,worstelen met ademnood en soms zelfs overlijden aan de gevolgen van deze spierziekte.

Rico Verhoeven is vereert om ambassadeur van de stichting Voor Sara te zijn en steunt de strijd tegen MDC1A.

Vanavond bedankte Bram Verbrugge de vader van Sara alle vrijwilligers,onderzoekers en donateurs voor alle steun en donatie die ze de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen.
Dankzij het al opgehaalde bedrag van 230000 euro kan met het onderzoek naar de spierziekte worden begonnen.
Maar we zijn er nog niet want voor het afronden van het onderzoek is minimaal 5 ton nodig vertelde Bram Verbrugge.
Voor 2018 zijn al verschillende benefiet acties in het vooruit zicht om nog meer geld op te halen voor deze spierziekte.
Tijdens de jubileumavond werd ook uitgelegd wat de spierziekte voorstelde en wat ze wilde gaan onderzoeken.

Voor de onderzoeken is nog veel geld nodig ,wilt u ook doneren stort dan u donatie op NL.56.RABO.0315.7907.92.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van de stichting Voorsara.nl of op Facebook.com/voorsara