130 jaar jubileum Schaakclub Dordrecht.DORDRECHT - Op zaterdag 3 maart 2018 was wethouder Reynvaan aanwezig bij het feest van de schaakclub Dordrecht ter ere van hun 130 jarig bestaan. Wethouder Reynvaan kreeg tijdens het officiële gedeelte een oorkonde uitgereikt tot vrije toegang tot de schaakdagen bij de vereniging omdat dit haar laatste termijn als wethouder is. De speciaal voor die gelegenheid ingestelde jubileumcommissie had voor die gelegenheid een aantrekkelijk programma samengesteld. Voor de senioren is was naast het gezellig samenzijn een spannende Pubquiz met leuke prijzen en de jeugd kon in een simultaan proberen IM Mark Timmermans pootje te lichten. Natuurlijk was er ook aan de inwendige mens gedacht. De Crabbehoeve stond garant voor een heerlijk buffet en lekkere drankjes. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 3 maart 2018 was wethouder Reynvaan aanwezig bij het feest van de schaakclub Dordrecht ter ere van hun 130 jarig bestaan.
Wethouder Reynvaan kreeg tijdens het officiële gedeelte een oorkonde uitgereikt tot vrije toegang tot de schaakdagen bij de vereniging omdat dit haar laatste termijn als wethouder is.
De speciaal voor die gelegenheid ingestelde jubileumcommissie had voor die gelegenheid een aantrekkelijk programma samengesteld.
Voor de senioren  was naast het gezellig samenzijn een spannende Pubquiz met leuke prijzen en de jeugd kon in een simultaan proberen IM Mark Timmermans pootje te lichten.
Natuurlijk was er ook aan de inwendige mens gedacht. De Crabbehoeve stond garant voor een heerlijk buffet en lekkere drankjes.