Dodelijk slachtoffer uit water gehaald Moerdijkbrug.Moerdijk - Op woensdag 10 juli 2019 hebben vissers bij de Moerdijkbrug aan de Brabantse een auto zien liggen in het water en belde de hulpdiensten.De hulpdiensten kwamen massaal naar het incident toe . Duikteam uit Dordrecht en een mobiel medische team diverse politie eenheden uit Dordrecht en Brabant en ambulances werden opgeroepen. Diverse boten zochten na mogelijke slachtoffers. Het duikteam trof rond half zes een persoon aan. Helaas heeft het slachtoffer het niet overleefd. De politie is een onderzoek begonnen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

Moerdijk – Op woensdag 10 juli 2019 hebben vissers bij de Moerdijkbrug aan de Brabantse een auto zien liggen in het water en belde de hulpdiensten.De hulpdiensten kwamen massaal naar het incident toe .
Duikteam uit Dordrecht en een mobiel medische team diverse politie eenheden uit Dordrecht en Brabant en ambulances werden opgeroepen.
Diverse boten zochten naar mogelijke slachtoffers.
Het duikteam trof rond half zes een persoon aan.
Helaas heeft het slachtoffer het niet overleefd.
De politie is een onderzoek begonnen.