PALM Parkies in de Biesbosch met Pater Moeskroen.DORDRECHT - Op maandagavond 14 september 2020 was het voor de tweede keer een gezellig feestje aan de Baanhoekweg in de Hollandse Biesbosch. Maarten Songman Teekens zorgde in het voorprogramma van Palm Parkies voor de muziek waarna Pater Moeskroen begon met hun optreden. Het festival is voor iedereen vrij toegankelijk, wel zijn er een aantal spelregels i.v.m. Corona. Zo moet je online een plaats reserveren via de website van Palm Parkies. Het parkies wordt opgedeeld in ‘bubbels’ en cirkels. Zo wordt Parkies opgedeeld in 4 verschillende zones. Blauw, wit, rood en geel. Iedere zone heeft zijn eigen ingang in het Parkies. Er zijn ongeveer 650 plaatsen beschikbaar per Palm Parkies. PALM Parkies is dé zomerse muzikale ontmoetingsplaats van Dordrecht. Wekelijks genieten verschillende muziekstijlen, het parkleven en vooral van elkaar! Vanaf 7 september t/m 28 september in Nationaal Park de Biesbosch! Meer info - Palm Parkies Dordrecht Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op maandagavond 14 september 2020 was het voor de tweede keer een gezellig feestje aan de Baanhoekweg in de Hollandse Biesbosch.
Maarten Songman Teekens zorgde in het voorprogramma van Palm Parkies voor de muziek waarna Pater Moeskroen begon met hun optreden.
Het festival is voor iedereen vrij toegankelijk, wel zijn er een aantal spelregels i.v.m. Corona.
Zo moet je online een plaats reserveren via de website van Palm Parkies.
Het parkies wordt opgedeeld in ‘bubbels’ en cirkels.
Zo wordt Parkies opgedeeld in 4 verschillende zones. Blauw, wit, rood en geel.
Iedere zone heeft zijn eigen ingang in het Parkies.
Er zijn ongeveer 650 plaatsen beschikbaar per Palm Parkies.
PALM Parkies is dé zomerse muzikale ontmoetingsplaats van Dordrecht.
Wekelijks genieten verschillende muziekstijlen, het parkleven en vooral van elkaar!
Vanaf 7 september t/m 28 september in Nationaal Park de Biesbosch!

Meer info – Palm Parkies Dordrecht