Oplettende hardlopers redden man met scootmobiel uit sloot aan de Wieldrechtse-Zeedijk in Dordrecht.DORDRECHT - Op zondag 13 september 2020 werden de hulpdiensten waaronder het Traumateam massaal opgeroepen voor een persoon te water aan de Wieldrechtse-Zeedijk in Dordrecht. Twee hardloper waren aan het rennen op de Wieldrechtse-Zeedijk toen ze een scootmobiel zagen rijden die plots verdween. Zonder er bij na te denken liepen de twee mannen verder, totdat ze bij de plek kwamen waar ze de scootmobiel niet meer zagen, daar hoorde ze gepiep. Toen ze gingen kijken zagen ze een scootmobiel liggen met daaronder een persoon. Ze alarmeerde meteen de hulpdiensten , die met spoed ter plaatse kwamen om vervolgens eerst de scootmobiel en vervolgens het slachtoffer op de kant te trekken. Het slachtoffer is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Het Traumateam hoefde niet meer naar het incident toe en keerde terug . Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zondag 13 september 2020 werden de hulpdiensten waaronder het Traumateam massaal opgeroepen voor een persoon te water aan de Wieldrechtse-Zeedijk in Dordrecht.

Twee hardloper waren aan het rennen op de Wieldrechtse-Zeedijk toen ze een scootmobiel zagen rijden die plots verdween.Zonder er bij na te denken liepen de twee mannen verder, totdat ze bij de plek kwamen waar ze de scootmobiel niet meer zagen, daar hoorde ze gepiep.Toen ze gingen kijken zagen ze een scootmobiel liggen met daaronder een persoon.

Ze alarmeerde meteen de hulpdiensten , die met spoed ter plaatse kwamen om vervolgens eerst de scootmobiel en vervolgens het slachtoffer op de kant te trekken.Het slachtoffer is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.Het Traumateam hoefde niet meer naar het incident toe en keerde terug .