Opening Profundum BekkencentrumDORDRECHT - Op vrijdag 22 juni 2018 opende wethouder Peter Heijkoop het Profundum Bekkencentrum aan de Van Godewijckstraat 104a. Dit gebeurde in aanwezigheid van medisch specialisten, huisartsen, fysiotherapeuten, osteopaten, psychologen en afvaardigingen van Trivire, Avans, DOV, Albert Schweitzer ziekenhuis en Erasmus MC. ProFundum Bekkencentrum is het eerste en enige centrum waarbij een multidisciplinaire praktijk voor zorg van de patiënt gecombineerd is met het MSc onderwijs, in relatie met Avans+. De opleiding is volledig gefocust op bekken- en bekkenbodemproblematiek en bedoeld voor professionals en leken. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op vrijdag 22 juni 2018 opende wethouder Peter Heijkoop het Profundum Bekkencentrum aan de Van Godewijckstraat 104a.
Dit gebeurde in aanwezigheid van medisch specialisten, huisartsen, fysiotherapeuten, osteopaten, psychologen en afvaardigingen van Trivire, Avans, DOV, Albert Schweitzer ziekenhuis en Erasmus MC.

ProFundum Bekkencentrum is het eerste en enige centrum waarbij een multidisciplinaire praktijk voor zorg van de patiënt gecombineerd is met het MSc onderwijs, in relatie met Avans+.

De opleiding is volledig gefocust op bekken- en bekkenbodemproblematiek en bedoeld voor professionals en leken.